Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ELKO EP představí novinky na výstavě Infotherma

ELKO EP bude vystavovat 14. do 17.1.2013 na Infothermě ve stánku 72 inteligentní elektroinstalace iNELS a další novinky, které pomohly společnosti získat v uplynulých letech celou řadu ocenění.

ELKO EP

Holešovská společnost ELKO EP, která se čerstvě může pyšnit 2. místem v prestižní anketě Firma roku 2012, představí své nejnovější produkty a řešení na výstavě Infotherma – největší specializované výstavě k vytápění, úsporám energie a využívání obnovitelných zdrojů v České republice.

Ta se uskuteční už od 14. do 17. ledna na ostravském výstavišti Černá louka – ELKO EP bude vystavovat na stánku 72. Návštěvníci se dozvědí vše o systému inteligentní elektroinstalace iNELS, ale i dalších produktech, které pomohly společnosti získat v uplynulých letech celou řadu ocenění.

Infotherma se letos koná již podvacáté a je největším setkáním všech, které zajímají nové trendy ve vytápění a možnosti úspor a ochrany životního prostředí.

ELKO EP - RF Touch crystal
ELKO EP - RF Touch crystal

„Ze zkušeností našich zákazníků víme, že náš systém iNELS pomáhá šetřit až 40% nákladů, které majitelé domů investují do energií. Z toho je velká část investována právě do vytápění – ať už zastaralého, nebo zbytečného. Náš systém umožňuje uživatelům jednoduše regulovat vytápění, i když nejsou právě doma, protože mají svůj dům na přehledné vizualizaci přímo na svém počítači, tabletu nebo smartphonu. Proto bychom rádi toto řešení představili i na Infothermě,“ vysvětluje Jiří Konečný.

Společnost ELKO EP je jedním z nejvýznamnějších evropských hráčů v oboru elektroinstalací. Sortiment společnosti prošel dynamickým vývojem, od prosté výroby klasických elektronických modulových přístrojů, přes vývoj a realizaci bezdrátového řešení až k sofistikovanému systému inteligentní elektroinstalace včetně řízení multimédií v celém domě. V roce 2011 dosáhlo ELKO EP tržby ve výši 200 milionů korun. V roce 2012 se stalo Firmou roku ve Zlínském kraji.

 
 
Reklama