Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Elektrikářská a montážní rychletuhnoucí sádra Knauf

Rychletuhnoucí montážní sádra Bau/Elektrikergips je ideální pro usazení a zafixování elektroinstalačních krabic a rozvodných prvků. Vhodné pro rychlé uchycení omítkových profilů a pro drobné vysprávky.

Ideální pro rychlé uchycení omítkových profilů, omítníků a lišt nebo i pro drobné vysprávky a opravy děr po hmoždinkách.

Rychletuhnoucí montážní sádru nabízí Knauf i ve velkém balení váhy 30 kg. Tento produkt oslovuje zejména realizační firmy, které se specializují na montážní elektrikářské práce. Velký význam má toto balení také pro klasické omítkáře při kotvení rohových profilů před aplikací sádrových omítek.

Bau und Elektrikergips od firmy Knauf vyniká rychlým nárůstem pevnosti, neboť počátek tuhnutí je po cca 5 minutách. Má neobvykle dlouhou životnost – až 12 měsíců. Při aplikaci se nesmršťuje a nabízí poměrně vysokou pevnost a přídržnou. Kromě balení 30 kg je montážní sádra také nabízena v 1,5 kg, 4 kg a 16 kg obalu.

Praktické použití sádry Bau Und Elektrikergips - rychlé kotvení profilů
Praktické použití sádry Bau Und Elektrikergips - rychlé kotvení profilů

Knauf Praha s.r.o.
logo Knauf Praha s.r.o.

Společnost KNAUF Praha s.r.o. působí na českém stavebním trhu od roku 1991. Je jedním z nejvýznamnějších výrobců stavebních materiálů v oblasti sádrokartonových produktů a systémů. Značka Knauf je vždy spojována s vysokou kvalitou a nadstandardním ...

 
 
Reklama