Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na Aqua-thermu se dnes řeší soláry, zítra pasivní domy

Aqua-therm Praha se přehoupl do své druhé poloviny a podle dosavadního počtu návštěvníků se zdá, že návštěvnost bude stejně vysoká jako v minulých letech a přiblíží se k počtu 30 000 návštěvníků.

Firmy si však pochvalují zvýšený počet profesionálů z oboru technického zařízení budov a řadu novinek, které letos organizátoři připravili. Například business centrum, které mohou využít pro individuální jednání, firemní prezentace a oddych od ruchu veletrhu. Na slavnostním večeru pro vystavovatele byly za účasti prezidenta Hospodářské komory ČR Petra Kužela také nově vyhlášeni vítězové soutěže o nejlepší exponát veletrhu.

Dnešním dnem také pokračuje Konference TZB 2012 a to tématem „Zkušenosti z provozu solárních zařízení“. Budou zde prezentovány příklady realizovaných solárních termických systémů a jejich solární zisky, nebo realizace solárních zařízení na bytových domech. Zítřejší doprovodný program bude věnován pasivním domům. Bude se řešit použití dřeva a cihly v pasivním stavění a ekonomická efektivita budov s téměř nulovou spotřebou energie. Kompletní doprovodný program.

 
 
Reklama