Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Konference BIM-Fórum „Revit v praxi“ 24.1. 2013 v Praze

Přednášky ukáží proces návrhu od studie až po realizační dokumentaci, využití metod BIM v různých oblastech stavebního průmyslu a projekční praxi.

Konference BIM-Fórum „Revit v praxi“ je určena pro širokou odbornou veřejnost, která má s technologií BIM letmé nebo již letité zkušenosti.
Konference se koná 24. ledna 2013 v prostorách Fakulty architektury ČVUT Praha a partnerem je společnost CAD Studio.


Konference vznikla z iniciativy uživatelů populární BIM aplikace Autodesk Revit. Je určena pro širokou odbornou veřejnost, která má s technologií BIM (informační model budov) dosud jen letmé nebo naopak již letité zkušenosti.
Hlavním cílem setkání je vzájemná výměna zkušeností a zvýšení know-how v oboru BIM, který se stává nedílnou (v mnohých zemích už i povinnou) součástí navrhování, projektování a správy dat ve stavebnictví.
V přednáškách a workshopech chce ukázat proces návrhu od studie až po realizační dokumentaci, včetně využití metod BIM v různých oblastech stavebního průmyslu a v projekční praxi.

Přednášet a vést workshopy budou zkušení odborníci z praxe, např autoři knihy “Revit Architecture” ing.arch. Vladimír Balda a ing.arch. Ivana Vinšová, BIM manažer ing. Peter Jirát, specialista podpory ing. Václav Statečný, projektant ing. Josef Remeš a další - viz pozvánka (PDF, 520kB).

Partnery konference BIM-Fórum 2103 jsou společnosti CAD Studio, Autodesk, AV Media a 3DFactories; mediálními partnery jsou TZB-Info, CAXMIX a IT CAD. Záštitu nad konferencí převzal Molab FA ČVUT.

Pro účastníky konference jsou připraveny zajímavé dárky.

Podrobný program, online registraci a další informace o konferenci najdete na stránkách: www.bim-forum.cz

 
 
Reklama