Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kde lze získat nejvíce informací o vytápění

Nač ztrácet čas obíháním specializovaných či méně specializovaných obchodů s vytápěcí technikou, když všechno můžete zjistit na jednom místě. V Praze na holešovickém výstavišti se koná každoročně na konci listopadu největší veletrh, který se právě specializuje především na vytápění.

V roce 2002 se mezinárodní veletrh Aqua-therm Praha koná ve dnech 26.-30. listopadu a zúčastní se ho na 450 vystavovatelů z deseti zemí. Veletrh Aqua-therm Praha je nejen největší přehlídkou novinek ve vytápění, ale zároveň i největším veletrhem, který se vůbec na Výstavišti v Holešovicích koná.

Pro člověka, který se právě rozhoduje jaké zvolit vytápění do nového rodinného domku či bytu nebo jak nahradit dosavadní vytápěcí systém novým, méně finančně náročným, je návštěva veletrhu ideální příležitostí jak za nepatrné vstupné ve výši 60,- Kč získat ucelený přehled o nabídce na našem trhu.

Na veletrhu představují téměř všichni výrobci a dovozci, kteří působí v České republice, nejen nové kotle, radiátory, regulační soupravy atd., ale zdarma poradí každému jaké nejvýhodnější vytápění z hlediska potřeb zákazníka a jeho kapsy zvolit. Píšeme téměř všichni výrobci a dovozci, protože veletrh je natolik prestižní záležitostí, že na něm žádná významnější firma nemůže chybět.

Na Aqua-thermu, který je pro návštěvníky otevřen denně od 10 do 18 hodin (v sobotu do 16 hodin), budete mít dostatek času navštívit všechny pro vás zajímavé vystavovatele, ale načerpáte i spoustu zkušeností i nápadů, nejen z rozhovorů s techniky vystavujících firem, ale i z prospektů, které si poté doma v klidu prostudujete.

Co Vám mohou vystavovatelé nabídnout? Je toho spousta: plynové a olejové teplovodní kotle, kotle na dřevo a biomasu, teplovodní kotle na uhlí, kotle elektrické a horkovodní, parní kotle, plynová lokální topidla, plynové zářiče, elektrická akumulační kamna, krby a krbová kamna, běžná kamna, sporáky, sluneční kolektory, tepelná čerpadla, kogenerační jednotky, komíny, otopná tělesa atd. A to vše s výkladem odborníka co by bylo pro vás nejvhodnější.

A máte-li větší plány než pouhé vytápění, veletrh vám může nabídnout i zařizovací předměty do koupelen a WC, klimatizační a chladicí zařízení, tepelné izolace, nářadí, projektování, montáž i servis.

Chcete-li zjistit, které firmy se letošního ročníku účastní, klikněte na katalog vystavovatelů, kde získáte rovněž přehled o umístění jednotlivých stánků v pavilonech.
Portál TZB-info nabízí i mnoho dalších užitečných informací právě o vytápění, například ceny paliv a energií, srovnání spotřeby různých palivových médií a v interaktivní tabulce si sami můžete vypočítat spotřebu a finanční náročnost uvažovaného vytápění.

 
 
Reklama