Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Centrální střídač Fronius Agilo usnadní přepravu, instalaci a údržbu

Od začátku října je po celém světě k dostání přístrojová řada Fronius Agilo. K dostání je ve variantách Indoor a Outdoor.

Jako jediný ve výkonnostních třídách 75 kW a 100 kW tento centrální střídač může být kompletně instalován a zprovozněn instalační firmou a udržován a opravován Fronius Service Partnerem.

„I přes vysoký výkon patří Fronius Agilo k nejkompaktnějším střídačům ve své výkonnostní třídě. Je možné ho přepravovat na průmyslové paletě. To znamená, že náklady jsou minimalizovány již při dodání,“ vysvětluje vedoucí divize Martin Hackl.

Přístroj, který je možné nasadit pro všechny technologie panelů, je dimenzován pro přímé dodávky do nízkonapěťové sítě, ale přes samostatný transformátor jej lze připojit také k síti vysokého napětí. Tento centrální střídač s účinností 97,2 procent je jedním z nejefektivnějších ve své třídě. „Střídačem Fronius Agilo se nám podařilo uvést na trh přístroj, který nabízí velké výhody jak instalačním firmám, tak také koncovým zákazníkům. V roli kvalitativní jedničky tak pokračujeme i ve dvacátém jubilejním roce,“ konstatuje s potěšením Martin Hackl.

Fronius Agilo je vybaven výřezy v podstavci, což velmi zjednodušuje přepravu pomocí vidlicového nebo zdvihacího vozíku.

FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama