Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CADfórum 2012: Devátý ročník konference o digitálním prototypování bude poprvé hostit Třebíč

Oblíbené setkání s podtitulem Profesionálové profesionálům představí to nejlepší z CAD/CAM/CAE a PDM/PLM řešení v české praxi.

Akciová společnost CAD Studio se i letos ujímá pořadatelství tradiční konference z oblasti digitálního prototypování a správy dat ve strojírenství a výrobě. Letošní ročník CADfóra se – za účasti zástupců široké odborné veřejnosti, specialistů i médií – uskuteční 27. září 2012. Registrace již byly zahájeny, jste srdečně zváni do Grand Hotelu v Třebíči.

CADfórum 2012 bude věnováno především vzájemné výměně poznatků a zkušeností mezi uživateli. Zajímavý celodenní program přednášek odborníků na moderní softwarová řešení doplní vždy vyhledávané příspěvky uživatelů z předních českých podniků a konstruktérských týmů. Ani letos nebudou chybět oblíbené workshopy a doprovodný program zakončený kulatým stolem a tombolou.

„Poznatky a zkušenosti, načerpané uživateli za dobu pořádání CADfóra, stály u zrodu nejedné inovace a originálního nápadu. Po devět let přinášíme konstruktérům, CAD manažerům, vedoucím návrhářských týmů i managementu českých firem ojedinělý formát setkání nad současnými trendy i detailními tématy, která řeší při své každodenní práci. Osm úspěšných ročníků nás přesvědčilo, že formát otevřeného fóra, navazující nejen na celoroční semináře a workshopy, ale i na komunitní portál www.cadforum.cz, má své nezastupitelné místo,“ doplňuje Vladimír Michl z CAD Studia, který se oblasti počítačem podporovaného navrhování intenzivně věnuje téměř 25 let. „Ukazuje se, že dobře zvládnuté nasazení moderních technologií v praxi je jednou ze zásadních možností, jak zvýšit konkurenceschopnost výrobků na našem trhu i ve světě.“


Arkance Systems CZ s.r.o.
logo Arkance Systems CZ s.r.o.

Arkance Systems (dříve CAD Studio) je největším středoevropským partnerem společnosti Autodesk. Dodává CAD/CAM, BIM, GIS/FM a PDM/PLM řešení pro strojírenství, stavebnictví a architekturu, mapování, liniové stavby, 3D vizualizace, správu dokumentů a správu ...

 
 
Reklama