Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Exkluzivní miniceny bez omezení až do 31.12.2012

Akční kotlové a solární sestavy Wolf a sestavy podlahového vytápění gabotherm® si našly své pevné místo u montážních firem a stavebníků. Proto garantujeme akční ceny až do 31. 12. 2012.

Akční kotlové a solární sestavy Wolf a sestavy podlahového vytápění gabotherm® si našly své pevné místo u montážních firem a stavebníků. Společnost KKH vnímá požadavek trhu, aby zákazník mohl počítat s těmito sestavami během celého roku. KKH se proto rozhodla garantovat akční ceny sestav až do 31. 12. 2012, a to jak pro sestavy kondenzačních kotlů Wolf, tak pro solární sestavy Wolf a pro sestavy podlahového vytápění gabotherm®.

Akční sestavy v nabídce KKH uspokojí potřeby i těch nejnáročnějších zákazníků. Navíc zákazník získává špičkové produkty za výhodnou cenu. U kotlových sestav Wolf se zákazník může rozhodnout přesně podle své potřeby. Pokud hledá řešení pro výměnu starého kotle za nový při zavedeném ohřevu pitné vody, může si vybrat kotlovou soustavu pro vytápění, jejíž základem je závěsný kondenzační kotel CGB-24. Cenově výhodné a designově zajímavé řešení vytápění a ohřevu pitné vody zajišťuje kotlová soustava pro vytápění a ohřev pitné vody sestávající ze závěsného kondenzačního kotle CGB-24 a 120litrového zásobníkového ohřívače vody CSW 120. Pokud zákazník hledá vhodné řešení pro vytápění a ohřev pitné vody i do interiéru, je tu kompaktní kotlová sestava pro vytápění a ohřev pitné vody s integrovaným zásobníkem – závěsná kondenzační centrála CGW 20/120. Součástí všech kotlových sestav je ekvitermní regulace BM s vnějším snímačem a připojovací soupravy.

Solární sestavy značky Wolf představují maximálně výhodné využití sluneční energie za výbornou cenu. Zákazník získává možnost vybrat si sestavu dvou solárních panelů CFK-1 s příslušenstvím a montážní soupravou na střechu při existujícím solárním zásobníku, respektive si může zvolit sestavu, která mu zajistí komfort při ohřevu pitné vody solární energií díky solárnímu zásobníku SEM-2 300. Kompletní řešení solárního ohřevu pitné vody a vytápění kondenzačním kotlem nabízí sestava skládající se ze závěsného kondenzačního kotle CGB 20, solárního zásobníku SEM-2 s objemem 300 litrů a dvou plochých solárních kolektorů CFK 1. Součástí všech sestav je kompletní solární regulace (u sestavy s kondenzačním kotlem i ekvitermní regulace BM s vnějším snímačem), připojovací soupravy, příslušenství i montážní souprava podle typu střechy.

Nabídku sestav společnosti KKH doplňují výhodné sestavy pro podlahové vytápění. Zákazník si nyní může skutečně sestavit řešení přesně pro svůj projekt. „Vyzbrojená“ sestava podlahového vytápění s volitelným rozdělovačem VSS určená přibližně pro 79 m2 obsahuje prakticky vše, co pro projekt podlahového vytápění potřebujete. Kromě systémové desky a polybutenové trubky gabotherm® hetta je součástí sestavy i dilatační pás, rozdělovač VSS s opěrnými pouzdry, uzavírací kohouty AVR 1" a skříňka pro montáž pod omítku. Toto vše může zákazník získat za jedinečnou cenu jen 549 Kč/m2 bez DPH. Stačí jen namontovat. Pokud v projektu "chybějí metry" a vyzbrojená sestava nestačí, je možné ji doplnit o "holou" sestavu podlahového vytápění, která je určena zhruba pro 30 m2. Tato sestava obsahuje polybutenovou trubku gabotherm® hetta, systémovou desku a dilatační pás.

Kotlové sestavy a solární sestavy Wolf stejně jako sestavy pro podlahové vytápění gabotherm® jsou dnes jistou volbou každého montážníka a stavebníka. Za výborné ceny garantují vysokou kvalitu a funkčnost. Zákazník už nemusí jednotlivé produkty pracně sestavovat.

Sestavy Wolf a gabotherm® jsou kompletní a zákazník tak dostává vše, co pre svůj projekt potřebuje. Sestavy od KKH jsou ideální volbou každého správneho montážníka nebo stavebníka.

Akční kotlové a solární sestavy Wolf a sestavy podlahového vytápění gabotherm® KKH Brno, s.r.o.

Wolf Česká republika s.r.o.
logo Wolf Česká republika s.r.o.

Společnost Wolf Česká republika s.r.o působí na českém trhu více než 25 let a má za sebou množství referencí. Její dlouholeté působení je zárukou odbornosti. Své partnery (MF, PR) podporuje při projektování, optimalizaci návrhu, při realizaci, uvedení do ...

 
 
Reklama