Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

První celostátní konference o Light Buildingu

Společnost Europanel zve na konferenci o novém stavebním směru - Light Building. Ten spojuje nejmodernější technologie, materiály i postupy a dává realizátorům možnost poskytovat nejvyšší záruky.

Stavební trh – technologie, materiály ale celkově i přístup k výstavbě prošel za posledních 20 let výraznou změnou. Jak nejlépe kombinovat nejnovější možnosti ve stavebnictví? Společnost Europanel se dlouhodobě věnuje technologii suché výstavby, a proto nyní přichází s kompletním novým směrem ve stavebnictví – lehkou výstavbou.

Princip Light Buildingu se oprostil od klasických těžkých a mokrých technologií a jde vstříc požadavkům současných investorů. Na jedné straně využívá nejnovějších trendů ve výstavbě, na druhé straně naplňuje přísná kritéria co do tepelně technických vlastností domů, doby realizace a příznivé ceny celého projektu.

Co všechno obnáší lehká výstavba neboli Light Building? Kde spatřujeme v oblasti stavebnictví nejvýraznější posuny oproti tradičním technologiím? Jaké domy lze vůbec stavět s ohledem na filozofii Light Building? Na všechny tyto otázky odpoví konference, která je určena nejen samotným stavitelům, projektantům či architektům, ale všem, kteří mají zájem o moderní trendy a chtějí rozšířit své znalosti v oblasti současného stavitelství.

Pozvánka s detaily akce i přihláška na konferenci.


 
 
Reklama