Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jarní MINICENY kotlových sestav překvapí i v létě

Značka Wolf pro vás prodloužila jarní akci na vybrané sestavy kondenzačních kotlů Wolf do 31.7.2012

Dlouhá zima bránila mnohým zákazníkům vyměnit starý dosluhující kotel za nový. Víme, že když konečně přišel ten správný čas připravit se na novou topnou sezónu, měli by mít naši zákazníci ty nejlepší možnosti. Proto se KKH Brno, spol. s r.o. rozhodla i nadále pokračovat se zajímavou akční nabídkou kotlových sestav Wolf.

Akční nabídka kotlových sestav Wolf nabízí vašim zákazníkům různá řešení. Můžete si vybrat sestavu pro výměnu starého kotle za nový při existujícím ohřevu pitné vody, cenově výhodnou a designově zajímavou sestavu pro vytápění a ohřev pitné vody s externím zásobníkem, nebo také sestavu s kondenzační centrálou vhodnou i do interiéru díky stylovému designu a kompaktním rozměrům.

Jednodušší už to ani nemůže být. V našich sestavách totiž zákazník získává nejen kondenzační kotel, případně kotel se zásobníkem, ale také veškeré příslušenství potřebné ke správné montáži. Proto neváhejte a využijte akční nabídku kvalitních sestav za skvělé jarní ceny.

Akce prodloužena do 31. 7. 2012.

Podrobnější informace získáte na www.kkh.cz, případně kontaktujte obchodně-technické reprezentanty společnosti KKH.


Wolf Česká republika s.r.o.
logo Wolf Česká republika s.r.o.

Společnost Wolf Česká republika s.r.o působí na českém trhu více než 25 let a má za sebou množství referencí. Její dlouholeté působení je zárukou odbornosti. Své partnery (MF, PR) podporuje při projektování, optimalizaci návrhu, při realizaci, uvedení do ...

 
 
Reklama