Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

FOR THERM 2012 - uzávěrka přihlášek k účasti

Veletrh vzduchotechniky, vytápění a alternativních zdrojů energie Praze FOR THERM se bude konat 18.- 22. 9. 2012 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

V loňském roce branami veletrhu prošlo přes 78 000 návštěvníků, čímž se stal společně s veletrhem FOR ARCH nejnavštěvovanějším stavebním veletrhem v ČR. V současné chvíli je k prezentaci přihlášeno o 12 % vystavovatelů více než v roce minulém.

Nárůsty jsou především v oboru radiátorů, podlahového vytápění, kotlů na biomasu, rekuperace a alternativních zdrojů energie.

Z naší zkušenosti na veletrh zavítají návštěvníci, kteří plánují stavební úpravy a hledají úsporné řešení vytápění a vzduchotechniky, ale i montážní firmy a specialisté z oboru.

Posláním přihlášky do 31. 5. 2012 si zajistíte nízké ceny za výstavní plochu, výhodnější než ceny v následném termínu uzávěrky. Současně budete mít možnost volby lepšího umístění v rámci výstavní plochy.Více naleznete na našich webových stránkách www.for-therm.cz. V případě zájmu Vám rádi připravíme individuální nabídku účasti.



ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama