Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hlasování Cena veřejnosti - STAVBA VYSOČINY 2011

Hlasujte pro nejlepší stavební realizaci na Vysočině z let 2010 až 2011. V letošním ročníku přihlášeno přihlášeno 27 realizací.

Do jubilejního desátého ročníku bylo přihlášeno 27 realizací a i Vy můžete pomocí SMS hlasovat a ovlivnit výběr stavby, která se bude pyšnit titulem CENA VEŘEJNOSTI.

Ocenění získá realizace, které bude od 14.5 do 20.5.2012 zasláno nejvíce SMS hlasů.

Přehled soutěžních staveb najdete na www.stavbavysociny.cz

Hlasovat můžete pouze jednou a to textovou zprávou ve tvaru SV mezera ČÍSLO STAVBY, kterou pošlete na číslo 725 001 011. Cena sms je účtována jako klasická sms dle tarifu vašeho operátora. SMS hlasování zprostředkovává mediální partner soutěže Rádio Jihlava.

Soutěž Stavba Vysočiny 2011 a doprovodné aktivity vypisuje Stavební sdružení Vysočina, krajské reprezentace Svazu podnikatelů ve stavebnictví ČR a České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a Kraj Vysočina. Partnery z pozice generálního partnera jsou společnosti Rieder beton a Needful a z pozice hlavního partnera Českomoravský štěrk, Wienerberger cihlářský průmysl a Ursa.


TZB-info je mediálním partnerem této soutěže, kterou vypisuje Stavební sdružení Vysočina, krajské reprezentace Svazu podnikatelů ve stavebnictví ČR a České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a Kraj Vysočina.

 
 
Reklama