Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Karel Vytřísal z Domat Control System je manažerem roku 2011

Ocenění za manažerské dovednosti dosáhl jednatel společnosti Domat Control System v soutěži Manažer roku 2011. Stal se vítězem v kategoriích Vynikající manažer malé firmy a manažer odvětví.

Komise vybrala vítěze ankety 19. ročníku soutěže, kterou pořádá Česká manažerská asociace, ze 72 finalistů. Cílem soutěže Manažer roku je objektivně a nezávisle vybrat a zviditelnit nejlepší lídry českého managementu, špičky ve svém oboru, významné osobnosti, jejichž metody jsou přínosem nejen pro rozvoj firem a ekonomiky, ale i společnosti. „Jsem samozřejmě velmi potěšen tímto oceněním, ale spíše než úspěch jednotlivce ho vnímám jako uznání práce celého týmu naší společnosti Domat Control System. Ukazuje se, že naše inovativní řešení i proaktivní přístup při jejich prosazování do praxe nacházejí odezvu nejen u našich klientů, ale i v soutěžích jako je tato,“ komentuje výsledek soutěže Manažer roku 2011 Karel Vytřísal.

Vyhlašovateli této prestižní soutěže jsou Svaz průmyslu a dopravy ČR, Česká manažerská asociace a Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR. Do soutěže se není možné přihlásit, ale účastník musí být nominován třetí osobou. Nominaci provádí zejména oborové svazy, specialisté a manažeři vybraných společností. Z přibližně 180 nominovaných účastníků Karel Vytřísal zvítězil hned ve dvou z pěti soutěžních kategorií: "manažer odvětví" a v kategorii "manažer malých a středních podniků". Karla Vytřísala do soutěže nominovala Česká průmyslová fotovoltaická asociace, která tak ocenila jeho nezpochybnitelný přínos pro obor.


Domat Control System s.r.o.
logo Domat Control System s.r.o.

Domat Control System s.r.o. patří k evropské špičce dodavatelů řídicích systémů a regulací pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku. Cílem této ryze české společnosti je vyvíjet, vyrábět a dodávat řídící systémy v mezinárodním měřítku.

 
 
Reklama