Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bezplatná aplikace společnosti Siemens – sledování zabezpečovacích systémů odkudkoliv

Uživatelé zabezpečovacích systémů řady SPC Siemens mohou nyní sledovat a ovládat své systémy téměř odkudkoliv pomocí nové aplikace pro mobilní zařízení značky Apple nesoucí název „SPCanywhere“, která je dostupná zdarma na portálu AppStore.


Atraktivní a intuitivní grafické uživatelské rozhraní aplikace „SPCanywhere“ umožňuje sledovat a ovládat jeden až čtyři zabezpečovací systémy řady SPC. Nabízí jak celkový přehled o stavu systému a podsystémů, tak informaci o stavu jednotlivých zón a dveří. Uživatel si může systém zobrazit na přístroji iPhone nebo iPad v podobě plánku objektu s ikonami ukazujícími polohu čidel, dveří a IP kamer. Poklepáním na příslušnou ikonu pak zjistí stav dveří a situaci v podsystémech i zónách, nebo vyvolá přímý přenos obrazu z kamer (tzv. živý náhled).

Uživatelé mohou pomocí aplikace „SPCanywhere“ bezpečnostní systémy na dálku nejen sledovat, ale i ovládat - aktivovat a deaktivovat střežení, otevírat dveře apod. To může být velmi užitečné například v situaci, kdy oprávněný pracovník není v zabezpečené budově osobně přítomen, přesto může zabezpečovací systém na dálku deaktivovat. V případě ztráty nebo zcizení přístroje iPhone nebo iPad s aplikací „SPCanywhere“ zabraňuje možnému zneužití dálkového ovládání zabezpečovacího systému účinné uživatelské zajištění.

Aplikace „SPCanywhere“ umožňuje náhled do deníků ústředny, takže zodpovědné osoby mají přístup k podrobným záznamům všech důležitých událostí, včetně výstrah a výpadků napájení. Aplikace funguje v mobilních telefonech iPhone 3GS, iPhone 4 a iPhone 4S a v přístrojích iPad a iPad 2. Lze ji použít všude, kde mají přístroje iPhone nebo iPad připojení k internetu s možností přenosu dat.


Siemens, s.r.o.
logo Siemens, s.r.o.

Systémy automatizovaného řízení budov, systémy řízení energetických systémů, systémy řízení kotelen a předávacích stanic CZT. Přístroje pro měřicí a regulační techniku, integrované systémy budov, konzultace, projekty, software, dodávky na klíč, projekty ...

 
 
Reklama