Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ovládací deska Visign for Style 12 nyní i v provedení ze skla

Jedinečně úzký boční pohled, střízlivé linie a funkční jednoznačnost, to jsou charakteristiky ovládací desky Visign for Style 12 společnosti Viega. Nově v atraktivní kombinaci materiálů sklo/sklo nebo sklo/plast.

Ovládací deska Visign for Style 12 je součástí širokého a řadou cen za design oceněného programu ovládacích desek společnosti Viega. Aktuálně je Visign for Style 12 v nabídce i v atraktivní kombinaci materiálů sklo/sklo nebo sklo/plast.

Sklo dnes patří ke třem nejdůležitějším stavebním materiálům vůbec. Je odolné a snadno se udržuje. Sklo dodává šířku a hloubku a hodí se též velmi dobře do malých prostor. Proto se stále častěji používá v moderní koupelnové architektuře. Krok s tímto trendem drží Viega řadu let svými ovládacími deskami pro WC ze skla série Visign for More. Nyní výrobce obohatil o skleněné varianty také sérii Visign for Style.

Devět nových modelů
Ovládací deska Visign for Style 12 je momentálně k dostání z jednovrstvého bezpečnostního skla v provedení čiré/světle šedé, čiré/mátově zelené nebo Parsol/černé. Kombinuje se s ovládacími tlačítky buď z vhodného jednovrstvého bezpečnostního skla, chromovaného plastu, nebo plastu v alpské bílé. Devět nových modelů tak uceluje úspěšný sortiment Visign for Style.

Montáž vázaná na obklad
Ovládací deska Visign for Style 12, Viega, provedení sklo, plast, chromovaný plastElegantní ovládání: Ovládací deska Visign for Style 12 je nyní k dostání v devíti dalších skleněných variantách. Zajímavá kombinace materiálů je dána konkrétním provedením ovládacího tlačítka: buď ladící jednotabulkové bezpečnostní sklo, plast v alpské bílé, nebo jako zde chromovaný plast. (Foto: Viega)
Montáž vázaná na obklad je možná i u nových ovládacích desek Visign for Style 12. S montážním rámem, který je na přání k dispozici, zmizí základní těleso ovládací jednotky ve stěně, zatímco se vlastní ovládací deska osazuje v jedné úrovni s obkladem. Rám lze upravit na různou sílu dlaždic běžných na trhu. Ovládací desky tvoří se stěnou absolutně rovnou plochu.

Program ovládacích desek Visign společnosti Viega
Program ovládacích desek Visign for More a Visign for Style byl zaveden v roce 2007 u příležitosti veletrhu ISH ve Frankfurtu. Vytvořil nová měřítka estetiky v oblasti WC. Zejména ve spojení se sklem a kovem ztělesnil novou kombinaci u ovládacích desek WC. Obě designové řady se vyznačují nejvyšším komfortem a podmanivým designem.

Tento výsledek vývoje a designu byl již při zavedení oceněn dvěma renomovanými cenami za design. V dalších letech následovala mezinárodně významná vyznamenání. V současnosti úspěšný program ovládacích desek Visign uceluje bezdotykový komfort, nové barvy, varianty v ušlechtilé oceli a montážní sady pro montáž vázanou na obklad. Série Visign for Style přitom značí vstup do světa redukovaného minimalistického designu výrobků Viega.


Viega s.r.o.
logo Viega s.r.o.

Společnost Viega s téměř 5000 zaměstnanci po celém světě patří k předním výrobcům instalační techniky v oblasti sanity a vytápění. Na trvalém úspěchu firmy se pracuje v deseti světových lokalitách. Výroba je soustředěna do čtyř výrobních závodů v Německu.

 
 
Reklama