Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prosincové vydání bulletinu FERMACELL

S blížícím se koncem roku 2011 bychom rádi popřáli všem pravidelným i novým čtenářům bulletinu FERMACELL hodně úspěchů a spokojenosti v osobním i pracovním životě v novém roce 2012. Děkujeme za Vaši přízeň.

Bulletin FERMACELL ke stažení Fermacell Bulletin 12/2011

Výhody konstrukčních systémů FERMACELL jsou již velmi dobře známé, pověstným nošením „dříví do lesa“ by možná byla i snaha zmínit široký rozsah sortimentu, který společnost Fermacell nabízí. Mimo centrum pozornosti však často zůstává variabilita využití systémů FERMACELL v suché výstavbě. Tyto produkty nenachází své uplatnění jen v dřevostavbách, ale mohou se pochlubit úspěšnými realizacemi v oblasti výstavby a rekonstrukcí veřejných staveb nebo obytných domů včetně jejich nástaveb.

Samostatnou kapitolou je modulární výstavba, která si v posledních letech buduje své místo na slunci i na českém trhu, dynamický rozvoj zažívá využití materiálů FERMACELL i při rekonstrukci výtahových šachet. Díky výborné spolupráci s našimi německými a polskými kolegy chceme představit i úspěšné realizace objektů z Německa a Polska, které jsou mimořádné nejen rozsahem využití našich výrobků, ale i důvody, které vedly zahraniční týmy architektů a projektantů k jejich nasazení.


I toto druhé letošní vydání bulletinu tak ukazuje, že FERMACELLu se na trhu daří. Za to patří poděkování zejména všem našim obchodním partnerům z řad realizačních firem a distributorů, ale i lidem, firmám a institucím z oblasti architektury, projektování, vědy, školství, médií a dalších oborů, které jsou pro úspěch moderních stavebních materiálů klíčové a nezastupitelné.

Děkujeme, přejeme hodně štěstí a už dnes se těšíme na naši další spolupráci! Váš Fermacell team


Přílohy



Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama