Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Cementotřískové desky CETRIS HOBBY

Cementotřískové desky CETRIS HOBBY tloušťky 8 mm mají rozměr 1250 x 240 mm. Poměrně malý formát desek umožňuje i při vyšší tloušťce desky jednoduchou manipulaci, opracování i zabudování.

Co z desek CETRIS dělat


Cementotřískové desky mají široké uplatnění - v podstatě z nich můžete postavit celý dům a ještě vybavit zahradu různými doplňky. Pro každý druh stavby je vhodný konkrétní druh desek - některé druhy jsou vhodné pro stavbu stěn i na fasády, jiné na výrobu podlahy, další pro konstrukci střešního systému, sokly a podhledy.

V současnosti stále více slouží CETRIS desky i pro hobby, protože jsou určené na nejrůznější využití v domácnosti: poznáte je snadno, protože se přímo jmenují CETRIS HOBBY.

Pro tyto vlastnosti jsou desky CETRIS HOBBY stále více vyhledávaným materiálem pro drobné stavby a opravy na domě a v bytě, které správný kutil zvládne sám, a také pro výrobu nejrůznějších zahradních doplňků.


Desky CETRIS HOBBY nemusíte impregnovat, lze je rovnou zabudovat do terénu. Můžete je tedy bez problému použít k tvorbě kompostéru, rámu pařeniště, obrubníku záhonu, k výrobě venkovního schodiště, nádob pro venkovní rostliny, dokonce i zahradního nábytku. Jen s kotoučovou pilou a vrtačkou deskami CETRIS HOBBY opláštíte drobné stavby, přístřešky, vytvoříte výplň plotů nebo postavíte psí boudu.

 
 
Reklama