Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Domat získal certifikaci ČSN EN ISO 9001:2009

Domat Control System zavedl systém řízení kvality a byl certifikován pro vývoj, výrobu a distribuce systémů pro měření, řízení a regulaci větrání, vytápění, klimatizace, energetických systémů a dalších technologických celků.

Společnost Domat Control System zavedla systém řízení kvality podle ČSN EN ISO 9001:2009 a byla dne 23. září 2011 certifikována pro vývoj, výroba a distribuce systémů pro měření, řízení a regulaci větrání, vytápění, klimatizace, energetických systémů a soustav a dalších technologických celků.

Naším cílem je to, aby naši zákazníci měli systém, který jim usnadní práci, ušetří čas a zlepší jejich konkurenceschopnost. Chceme, aby naše produkty a služby byly na špičkové technické a technologické úrovni. 

Pro zákazníka chceme být stabilním partnerem, který poskytuje dlouhodobé profesionální zázemí, pro naše pracovníky jistotu a stabilitu a přístup k nejnovějším znalostem a dovednostem.

 Naše společnost má dlouhodobě stabilizované interní procesy a certifikace systému kvality je pro naše klienty i další partnery toho důkazem
“, cituje prokurista Jiří Marek politiku kvality.

Systém byl zaváděn s maximálním přihlédnutím k potřebám našich zákazníků, kteří oceňují zejména pružnou a rychlou reakci na dodávky i vývoj a rozšiřování funkcí našich výrobků. Tyto vlastnosti chceme zachovat a posilovat i nadále.


Domat Control System s.r.o.
logo Domat Control System s.r.o.

Domat Control System s.r.o. patří k evropské špičce dodavatelů řídicích systémů a regulací pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku. Cílem této ryze české společnosti je vyvíjet, vyrábět a dodávat řídící systémy v mezinárodním měřítku.

 
 
Reklama