Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dny pasivních domů 2011. Přednášky a prohlídky, Koberovy

Osobně zažijte komfort pasivního domu, využijte možnosti zeptat se odborníků a obyvatel domů na jejich zkušenosti 12. a 13. 11. 2011 v Koberovech. Vyhrajte víkendový pobyt v pasivním domě!

Přijměte pozvání na již 8. ročník mezinárodní akce Dny pasivních domů do unikátního obytného souboru rodinných domů a školicího střediska společnosti ATREA s.r.o. v obci Koberovy v Českém ráji. Osobně zažijte komfort pasivního domu, využijte možnosti zeptat se odborníků a obyvatel domů na jejich zkušenosti. Vyhrajte víkendový pobyt v pasivním domě.

Program
● Lektorované prohlídky vzorového pasivního domu
(začátky v každou celou hodinu, první prohlídka v 10.00, poslední v 15.00 hodin)
● Přednášky o pasivních domech – v rámci prohlídek vzorového domu (principy, architektura, konstrukce a materiály, větrání a vytápění)
● Prohlídka školicího střediska – 1. energeticky nulový dům v České republice
● Diskusní fórum za účasti odborníků na pasivní domy – prostor pro dotazy a konzultace (zkušenosti s bydlením v pasivních domech, návrh, výstavba, systémy větrání a vytápění)
● „Dovolená v ráji“ – vyhrajte víkendový pobyt v pasivním domě

Termín:
Víkend 12. – 13. listopadu 2011 od 9.30 do 16.00 hodin
Místo konání:
Soubor pasivních domů a školicího střediska ATREA s.r.o.

Koberovy 186, Liberecký kraj, GPS: 50°37'13.014"N, 15°13'47.278"E

Využijte parkoviště podél hlavní silnice v centru obce (poblíž dětského hřiště u základní školy, viz mapku na další straně pozvánky). Vzdálenost přibližně 5 minut chůze od místa konání. Kapacita parkoviště u školicího střediska je omezená a je přednostně vyhrazena pro hendikepované osoby a pro rodiny s malými dětmi. Respektujte prosím soukromí a majetek okolních obyvatel a neparkujte na přilehlých pozemcích a loukách

 
 
Reklama