Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podzimní slevová akce KM Beta

Společnost KM Beta a.s. potěšila stavebníky velkou podzimní slevovou akcí na veškeré své stavební materiály.

V rámci akce „Podzimní úroda slev u KM BETA“ lze nyní ušetřit (až -41 %) při nákupu střešní krytiny, vápenopískového a páleného zdiva i maltových a omítkových směsí. Pro všechny, kdo plánují stavět, je tato akce mimořádnou příležitostí, jak nakoupit kvalitní stavební materiál za bezkonkurenční ceny.

Podzimní slevová úroda u KM BETA již začala, pro zákazníky je připravena střešní krytina se slevou až -35 % (KMB BETA Elegant cihlová a černá -35 %, ostatní typy -30 %), vápenopískové zdivo výhodnější o -15 % a pálené dokonce o -41 %! Na nové maltové a omítkové směsi PROFIMIX platí sleva -20 %. Slevy v uvedené výši jsou nastaveny také na e-shopu www.shop.kmbeta.cz. Pokud by zákazník měl v některých menších stavebninách potíž se získáním slevy, může se obrátit na manažera svého regionu (kontakty na www.kmbeta.cz), který mu slevu v dané prodejně vyjedná.

O akci v každých kvalitních stavebninách informují speciální POS stojánky a mincovníky na drobné, na kterých jsou uvedeny motivy jednotlivých druhů materiálů s výší slevy. Spoty k akci běží až do poloviny října ve vybraných rádiích, podrobně se o akci dočtou také všichni, kdo nahlédnou do deníku Slovácko nebo KM BETA Magazínu.

Více o materiálech KM BETA na www.kmbeta.cz.

 
 
Reklama