Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soutěž o rodinný dům za 3miliony

Společnost Countes Company, s.r.o. zahájila soutěž o rodinný dům v hodnotě 3 000 000,- Kč pro všechny účastníky, kteří se do soutěže zapojí formou SMS hlasování.

Na akci se podílejí obchodní partneři KM BETA, Vekra okna, Schiedel komíny, BASF, Intelo. Akce probíhá v termínu od 15. 6. do 31.8. 2011. Do soutěže se může zapojit každý, kdo správně odpoví na soutěžní otázku vyjma mladších 18 let. Dále se soutěží o 10 x projekt rodinného domu v hodnotě 30 000,- za každý jednotlivý projekt.

Pravidla soutěže, vizualizace rodinného domu co by hlavní výhry a dalších mnoho informací naleznete na www.dumzdarma.cz.

Mediálním partnerem je Rádio Frekvence 1 a další internetová média, kde lze na informace o soutěži po dobu trvání soutěže narazit každý den.



Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 
Reklama