Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelné čerpadlo AC Heating, rekuperační jednotka a ohřev TUV v jednom

Nachystali jsme novinku pro letošní topnou sezónu. Jedná se o komplexní řešení TZB, které vyřeší topení, chlazení, rekuperační větrání a ohřev TUV odpadním teplem to vše na 0,6m2 plochy domu.

Nachystali jsme novinku pro letošní topnou sezónu. Jedná se o komplexní řešení TZB, které vyřeší topení, chlazení, rekuperační větrání a ohřev TUV odpadním teplem to vše na 0,6m2 plochy domu.

Zařízení, které nese označení VP18 Anaconda AW 6-16, je výsledkem spolupráce týmu AC Heating a firmy SETRITE, s.r.o., výhradním distributorem výrobce VTZ jednotek, dánské firmy NILAN.

Tento přístroj umožňuje řízeně větrat, v létě chladit a samozřejmě topit tepelným čerpadlem v topné sezóně. Navíc je odpadním teplem, které odchází z domu pryč současně ohřívána teplá užitková voda. Výsledkem jsou ještě vyšší úspory energie spotřebované na vytápění domu a ohřev TUV než u jiných systémů.

Tepelné čerpadlo vychází ze standardní řady AC Heating Convert AW6-16. Modul tepelného čerpadla je řízen regulačním systémem xCC, obsahuje kompletní kotelnu, tj. expanzní nádobu, záložní elektrokotel, filtr, napouštěcí a odvzdušňovací ventil.

Máte-li zájem o bližší informace o tomto zajímavém produktu, pošlete nám zprávu mailem (info@ac-heating.cz), kontaktujte nás telefonicky (http://www.ac-heating.cz/kontakt.htm) nebo prostřednictvím formuláře na našem webu. Rádi se Vám budeme věnovat.

Ing. Lubomír Kuchynka
www.ac-heating.cz
info@ac-heating.cz
775 211 408


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama