Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Neustále se vám ztrácejí imbusové klíče? Poradíme vám, jak je mít na jednom místě jednou provždy.

Imbusové klíče jsou jako ponožky. Nikdy nemůžete najít dvě do páru, takže si pokaždé musíte koupit nový a nový pár. Bohužel, s vašimi ponožkami vám nepomůžeme, ale s imbusovými klíči rozhodně ano.

Určitě vás ztrácení vašich imbusových klíčů vytáčí. Zrovna, když si dokoupíte všechny velikosti imbusových klíčů, aby vás už nic nepřekvapilo, tak se jak naschvál stane to, že právě ten, který potřebujete, není k nalezení. Zanadáváte si, rozčílíte se, případně se pokusíte najít někoho, na koho ztrátu svalit, ale i tak budete nakonec muset zajít do železářství pro nový „imbusák“. Zapřisáhnete se, že už ho nikdy neztratíte. Nemusíme asi dál psát jak koloběh pokračuje.

Máme pro Vás řešení.
BEARGRIP FUTURO SOFT - sada 7 imbusových šroubovacích hrotů 2,5 – 10 mm v jedné jediné pohodlné ergonomické rukojeti, navíc v top holandské kvalitě.
Moderní design, pevná chrom-vanadiová ocel, jednoduchost kapesního nožíku a holandská kvalita – to je BEARGRIP FUTURO SOFT. Řešení vašeho problému.

Kromě toho, že vám nabízíme řešení, pokud si pospíšíte a koupíte si BEARGRIP FUTURO SOFT do 31.7. dostanete i 33% slevu.

Podrobnosti v akčním letáku ALLMEDIA .
Neváhejte a kontaktujte nás ješte dnes.
Vaše ALLMEDIA.
 
 
Reklama