Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

G SERVIS CZ představuje 3D katalog RODINNÉ DOMY 2011

Vstoupíte do trojrozměrného obrazu prostřednictvím 3D prohlídek, obrázků a perspektiv, 25 zcela nových projektů rodinných domů. Ke katalogu Vám zároveň G SERVIS CZ zašle 3D anaglyfické brýle a video DVD 2011.

Katalog 2011 objednávejte na www.vybersidum.cz, zašleme jej již do tří dnů. Výběr z více než 950 kvalitních a komplexních projektů rodinných domů, skvělé nástroje pro výběr domu, akční slevy projektů, výhodné nabídky pro stavbu – a to vše a mnohem více se vyplatí sledovat v GS-infu a na našich webových stránkách.

Vybrali jste si z naší široké nabídky projektů dům, ale rádi byste provedli drobné úpravy či změny v dispozicích domu, jsme připraveni stoprocentně splnit Vaše představy. Naším hlavním cílem je absolutní spokojenost Vás i Vaší rodiny. S ohledem na rozsah a množství požadovaných změn nabízíme buď tzv. Klientské změny (drobné úpravy) nebo také rozsáhlejší úpravy celé typové projektové dokumentace.

Připravujeme pro Vás vzorový dům LYRA Plus v Lázních Bohdaneč

Stavební společnost Natur House ani ne před 2 měsíci zahájila výstavbu vysoce kvalitní a nízkoenergetické vzorové dřevostavby rodinného domu Lyra Plus, kterou podle projektu G SERVIS realizuje na pozemku o velikosti 732 m2. Jedná se o velice žádaný jednoduchý rodinný dům s garáží a se sedlovou střechou, jehož místem výstavby je centrum města Lázně Bohdaneč. Rodinný dům LYRA Plus je patrový a na zastavěné ploše 109 m2 má celkovou užitkovou plochu 154 m2. Vzorový dům bude postaven v nízkoenergetickém provedení stavby. První návštěvníky přivítá již na začátku prázdnin!

K projektu domu i až 150 000 Kč sleva na stavební materiál! Ke každému projektu rodinného domu u nás získáte:
  • 40% slevu na kvalitní česká okna WINDEK.
  • 40% slevu na garážová vrata NORMSTAHL.
  • 20% slevu na střešní krytinu TONDACH
  • předplatné nejčtenějších časopisů o bydlení Dům a zahrada a Můj dům až na půl roku!
  • Hypotéku s GARANCÍ - HYPOÚVĚR.
Katalog Rodinné domy 2011 získal prestižní ocenění v soutěži Zlatý středník

Náš katalog Rodinné domy 2011 boduje na celé čáře! Již podeváté předávalo profesní sdružení PR Klub, o.s. ceny Zlatý středník 2010 nejlepším tištěným i elektronickým periodikům. Celkem byly uděleny ceny v 11 kategoriích. Odborná porota soutěže udělila Certifikát vysoké profesionální úrovně – Zlatý středník 2010 v kategorii Nejlepší firemní katalog naši publikaci Rodinné domy 2011 3D. Netradiční grafikou, unikátním 3D prostředím a kvalitou zpracování nabízených domů a služeb si katalog 2011 získal oblibu nejen budoucích stavebníků po celé ČR, ale zaujal i porotu k získání tohoto prestižního ocenění.


G SERVIS CZ - Projekty rodinných domů
logo G SERVIS CZ - Projekty rodinných domů

Jsme tu pro vás již 25 let a za tu dobu jsme naprojektovali přes 40 000 rodinných domů. Nabízíme více než 500 projektových řešení bungalovů, patrových domů, dřevostaveb a pasivních domů. Každý z projektů upravíme tak, aby splňoval vaše požadavky, nebo ...

 
 
Reklama