Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh ELECTRON, poprvé v Pražském veletržním areálu Letňany

Od 12. do 15. dubna 2011 hostil Pražský veletržní areál Letňany první ročník veletrhu elektrotechniky, elektroniky a energetiky ELECTRON, který hladce navázal na tradici prezentace tohoto oboru v Praze.

Veletrh představil ve třech výstavních halách 297 vystavovatelů z 11 zemí světa na čisté výstavní ploše 7 510 m2. Kromě českých leaderů jednotlivých oborů měli možnost návštěvníci vidět také 24 zahraničních vystavovatelů z Estonska, Maďarska, Německa, Nizozemí, Rakouska, Velké Británie, Polska, Španělska, Švýcarska a samozřejmě také novinky našich slovenských sousedů. Vystavovatele a doprovodné akce navštívilo celkem 19 894 návštěvníků.

Kromě expozic jednotlivých vystavovatelů se měli možnost návštěvníci zúčastnit doprovodného programu na aktuální témata jako Smart Metering, legislativní změny v elektrotechnice, nanotechnologie, elektromobilita a mnoho dalších.

Pořadatelé srdečně zvou všechny vystavovatele i návštěvníky na druhý ročník mezinárodního veletrhu ELECTRON, který se bude konat v termínu 13. – 16. března 2012 v Pražském veletržním areálu Letňany a bude rozšířen o odborné mezinárodní veletrhy FOR ENERGO a FOR AUTOMATION. Souběžné veletrhy byly vytvořeny pro firmy z oboru energetiky a automatizační techniky, které v České republice neměly zatím možnost se prezentovat na samostatném veletrhu.

FOR ENERGO je veletrh pro firmy zajišťující výrobu a rozvoj elektrické energie, dále pro výrobce vodičů a kabelů a silnoproudou elektrotechnikou. Veletrh FOR AUTOMATION možnost prezentovat své novinky firmám, které se řadí do segmentu automatizační, regulační nebo měřicí techniky a jejich komponentů.

Jednotlivé veletrhy budou podpořeny mediální kampaní v České republice i v zahraničí a opět budou doprovázeny odborným doprovodným programem na aktuální témata. Samozřejmostí je spolupráce s odbornými organizacemi a mediálními partnery pro jednotlivé obory.

Firmy, které mají zájem se prezentovat na jarních veletrzích ELECTRON, FOR ENERGO nebo FOR AUTOMATION se mohou přihlásit do konce června 2011 za zvýhodněnou cenu od 1 400,- Kč/m2.

Pořádá:
ABF, a.s.
Mimoňská 645, 190 00 Praha 9
E-mail: electron@abf.cz
www.electroncz.cz
www.forenergo.cz
www.forautomation.cz

ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama