Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh FOR THERM je již ze 2/3 obsazen

Termín konání veletrhu For Therm se rychle blíží (21. – 25. 9.2011). Ačkoli se může zdát, že do zahájení zbývá hodně času, můžeme potvrdit, že v tuto chvíli je přihlášeno přes 70 vystavovatelů.

Vystavovat zde budou firmy z oblasti vytápění, obnovitelných zdrojů energie a vzduchotechniky na cca 3700 m2 hrubé výstavní plochy. V krytých halách se v letošním roce nově představí společnosti Vaillant Group Czech (Vaillant, Protherm), Systemair, Impromat Klima, expozice klastru Česká peleta a mnoho dalších. Jsme rovněž potěšeni přízní pravidelných vystavovatelů, jako jsou Stiebel Eltron, Semaco, Romotop, Atmos. Tak jako v letech minulých, budeme i letos věnovat pozornost doprovodným programům, které budou určeny jak odborné, tak laické veřejnosti.

Pokud i Vaše společnost zvažuje svoji účast, kontaktujte nás. Navrhneme nejen konkrétní umístění, ale současně získáte informace o všech doposud přihlášených firmách.

Více na www.for-therm.cz
ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama