Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Řezání ocele, hliníku a dřeva jedním kotoučem? Pravda, či marketingový tah?

Jeden kotouč, který řeže ocel, hliník, dřevo a jiné materiály? Žádný marketingový tah, jen světový standard. Už od roku 2006 Vám společnost ALLMEDIA přináší světovou technologii EVOLUTION.

Už od roku 2006 máte možnost využívat 20-leté zkušenosti průmyslového nářadí značky EVOLUTION, které hýbe světem v oblasti strojírenského a kovozpracujícího průmyslu hlavně díky úspěchu TCT multifunkčních pilových programů.

TCT Technologie Představuje technologii wolfram-karbidových zubů u kotoučů multifunkčních pil, které řežou sočasně dřevo, ocel a hliník. Tato technologie představuje přirozený vývoj z tradičního EVOLUTION nářadí, které se původně specializovalo na suché řezání ocele. Zkušenosti a know-how vyústily do jedinečné technologie TCT, která kromě tradiční ocele umožňuje řezat i jiné materiály – hliník, dřevo – jediným kotoučem.

Značka EVOLUTION přináší 3 řady elektronářadí:
• profi nářadí určené pro stavebnictví
• profi nářadí specializované na řezání a vrtání ocele
• nářadí určené pro domácí kutily

Dne 19.5. se v Bratislavě při příležitosti firemního dne společnosti ALLMEDIA, která zde má hlavní centrálu, prezentovalo řezání materiálů pilového programu EVOLUTION. Ti, kteří se nemohli firemního dne a bohatého programu zúčastnit, se mohou podívat na prezentační videa:

Pokud Vás stroje EVOLUTION zaujaly, dohodněte si schůzku s našim technickým poradcem, který Vám zrealizuje ukázku přímo u Vás!

ALLMEDIA s.r.o. – organizační složka
BRNĚNSKÁ 1066
664 42 MODŘICE
tel.: +420 515 919 780
fax: +420 515 919 789
info@allmedia-cz.cz
www.allmedia-cz.cz
 
 
Reklama