Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Testy odolnosti střídačů Fronius

Fronius kontroluje se nejen to, co vyžadují předpisy. Testujeme mimo jiné i chování střídačů v drsném prostředí, ve kterém se ukáže reakce přístrojů na různé vnější vlivy, jako je voda, prach, sůl nebo teplota.

Střídače Fronius odpovídají nejvyšším kvalitativním požadavkům. Den co den pracuje tým odborníků na detailní kontrole střídačů Fronius s cílem zajistit vysoké kvalitativní požadavky rakouského podniku.

(Wels 25. května 2011). Den co den pracuje tým odborníků na detailní kontrole střídačů Fronius s cílem zajistit vysoké kvalitativní požadavky rakouského podniku.

Kontroluje se nejen to, co vyžadují národní a mezinárodní předpisy, ale společnost Fronius provádí i testy nad rámec požadovaných limitů – od hodnocení elektrických vlastností přes chování v síti a měření účinnosti až po zkoušku mechanické pevnosti, například kvůli přepravním požadavkům. Kromě toho se testuje chování střídačů v drsném prostředí, ve kterém se ukáže reakce přístrojů na různé vnější vlivy, jako je voda, prach, sůl nebo teplota.

Další informace:

V chladicí komoře se prověří, jestli přístroje Fronius bez problémů odolají teplotám
-25 °C

Při testech odolnosti Fronius se mimo jiné překouší, zda jsou přístroje odolné vůči vodě stříkající ze všech směrů.

FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama