Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

iCon xs. Nový koncept WC pro hosty

Společnost Sanitec představuje pod značkou Keramag nový koncept WC pro hosty iCon xs. iCon xs doplní koupelnovou řadu iCon, kterou má Sanitec ve své nabídce již od roku 2009.

Doplněk xs zajišťuje maximální pohodlí a prostor i v menších prostorách. Sanitec tak reaguje na rostoucí poptávku majitelů budov a moderních mužů a žen po oddělené a reprezentativní toaletě pro hosty.

Nová asymetrická umyvadla o rozměrech 53 x 31 cm s odkládacím prostorem napravo nebo nalevo tvoří funkční a designové jádro. Tato umyvadla lze kombinovat s inovativní řadou nábytku iCon xs. V nabídce jsou také mimořádně prostorově úsporná umývátka v šířce 38 cm.

Skříňka pod umyvadlo, boční prvky, police, úložný regál se zrcadlem a osvětlené zrcadlo báječně ladí s umyvadly a umývátky. Nábytkové prvky se nabízejí v barvách bílá lesklá, burgundy a platinová šedá. Stavebnicový design poskytuje dostatečný prostor pro různé konfigurace, kombinace a uspořádání jednotlivých prvků. Umyvadlové skříňky tak logicky doplňují boční prvky, jako je černý box z plexiskla pro použité ručníky pro hosty, ale například i prostor pro knihy či noviny. Umyvadlové skříňky o šířce 52 cm jsou vybaveny vhodnými zásuvkami.

Další úložný prostor nabízí zrcadlový regál se sníženou hloubkou (28 x 12 x 14 cm), který lze namontovat samostatně nebo nad boční prvky. Nový úložný regál (37 x 5 cm) je designově a funkčně flexibilní.

iCon xs je řada s prostorově úsporným splachovacím WC, jehož sedátko lze na požádání vybavit sklápěcí technologií. iCon xs koncept WC pro hosty společnosti Keramag poskytuje maximální pohodlí a prostor dokonce i v menších prostorech.

Optimální úložný prostor stavebnicového systému: V novém konceptu WC pro hosty „iCon xs“ jsou kromě umyvadlové skříňky, která má praktickou zásuvku na základní hygienické potřeby, atraktivní boční prvky. Má prostor pro noviny a černý box z plexiskla, kam můžete odkládat použité ručníky.


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.

 
 
Reklama