Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sprchové kouty NEXT. Další krok k elegantní koupelně

Nová řada sprchových koutů Next od společnosti Sanitec. Průhledné skleněné plochy řady Next jsou doplněné pouze nezbytnými prvky čístého moderního designu.

Nová série sprchových koutů Next přesvědčí nejen elegantním a čistým vzhledem, ale také svou funkčností. Kromě těsnicích profilů jsou kouty vybavené novým vnitřním madlem, které lze snáze uchopit i mokrou rukou, a novými estetickými závěsy. Speciální těsnicí profily jsou určeny k vyrovnání stěnových nerovností. Stěny a dveře se dodávají i v provedení s praktickým integrovaným držákem na ručník, který je tak vždy po ruce.

Výplně sprchových koutů Next jsou vyrobené z čirého bezpečnostního skla, profily mají lesklou stříbrnou barvu. Nadčasová kombinace skla a kovu dotváří v koupelně elegantní vzhled.

Sprchové kouty se dodávají v provedení čtvrtkruhovém, čtvercovém (80 a 90 cm), dále lze vybírat z křídlových dveří do niky nebo jejich kombinace s pevnou boční stěnou.

Novinkou je možnost řešení takzvaného Walk-In koutu, kde se kombinují boční stěny různých rozměrů pomocí stěnových vzpěr, což odpovídá aktuálnímu trendu vybavení koupelen. Každý sprchový kout tak lze dokonale přizpůsobit prostoru, který je k dispozici.

Pro snadnou údržbu velkých skleněných ploch v čistotě, kterou u sprchových koutů ocení každý, je řada sprchových koutů Next opatřena povrchovou úpravou Reflex KOLO bez příplatku.


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.

 
 
Reklama