Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Domino XL. Opravdu velké možnosti

Firma Sanitec představuje novou sérii univerzálního koupelnového nábytku Domino XL. Stejně jako řadu Domino, lze kombinovat s převážnou většinou umyvadel KOLO.

Série koupelnového nábytku Domino byla úspěšně uvedena na trh v minulém roce. První univerzální řadu nábytku KOLO tvoří stavebnicový systém skříněk přizpůsobitelný vlastním potřebám, například skříňky pod umyvadlo je možné pouhým otočením o 180°

změnit na postranní komody. Díky jednoduchému vzhledu a promyšlenému systému krytek na sifon lze skříňku kombinovat prakticky s jakýmkoliv umyvadlem. Nyní si z Domina můžete vytvořit i individuální barevnou kombinaci – korpusy a čelní plochy se dodávají v barvách bílá, wenge a cappuccino a prvky lze libovolně kombinovat.

Řada Domino XL nyní nabízí opravdu velké možnosti kombinací koupelnového nábytku. Nízké skříňky v šířkách 50 do 96 cm lze výtečně uplatnit jak v malé, tak prostorné koupelně. Korpus skříňky pak lze kombinovat s vrchní deskou, vždy dle vybraného typu umyvadla. Dodatečný úložný prostor pak vznikne díky nízké a střední postranní skříňce. Oproti řadě Domino, která je charakterizována zásuvkami a podélným členěním, má Domino XL svislý vzhled – skříňky jsou opatřeny dvěma dvířky. Jednoduchý tvar je podtržen absencí jakýchkoliv úchytů.

Nábytek je upraven pro vysokou odolnost vůči vlhkosti. Mechanismus tichého dovírání dvířek je samozřejmostí.

Domino XL se dodává v elegantním bílém provedení a v hřejivé barvě wenge. Skříňky lze kombinovat s decentními chromovými nožkami a krytkami na sifon.


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.

 
 
Reklama