Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Preciosa 2. Dokonalá elegance v koupelně

Společnost Sanitec představila v dubnu na českém a slovenském trhu pod značkou KOLO novou sérii keramiky a koupelnového nábytku Preciosa 2, navazující na řadu Preciosa, kterou už má Sanitec ve své nabídce.

Oproti původní Preciose působí Preciosa 2 masivnějším, zároveň však ještě elegantnějším a vyhraněnějším dojmem. Tvary keramiky i nábytku jsou geometricky mnohem přísněji provedené.

Koupelna je místem naší každodenní očisty. Tak jako se my snažíme pečovat co nejdokonaleji o svá těla, usiluje i řada Preciosa 2 o dokonalost a čistotu. Jak napovídá název – koupelny Preciosa evokují na první pohled preciznost, dokonalost a přesnost.

Preciznost Preciosy 2 charakterizují například geometrické tvary jednotlivých produktů. Že je nejdokonalejším geometrickým tvarem koule, věděli už staří Řekové. Při pohledu shora do umyvadel Preciosa vidíme právě otisk koule, dokonale vmáčknuté do roviny umyvadlové desky. Při čelním pohledu na umyvadlo Preciosa se obdivujeme dokonalosti hran, které se dále opakují na závěsných WC, sedátkách, bidetech i skříňkách.

Skříňky pod umyvadlo jsou vybavené zásuvkou s dělenými přihrádkami – udržování pořádku v koupelně je hračkou. Zásuvky, stejně jako dvířka vysoké skříňky, jsou samozřejmě vybavené mechanismem tichého dovírání.

Symbol kruhu se objevuje i na nábytku, v podobě lesklých kovových úchytek. Naopak lesklé kovové závěsné věšáky na ručníky přesně kopírují hrany umyvadel.

Dokonalost koupelen Preciosa 2 podtrhuje puristicky čistě bílý vysoký lesk keramiky i nábytku. Keramika je dodávána s povrchovou úpravou Reflex KOLO pro snadnou údržbu bez příplatku.



Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.

 
 
Reklama