Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Komplexní prezentace produktů Fronius na Intersolaru 2011

Poprvé představíme Fronius Personal Display DL. Nové integrované funkce Dataloggeru poskytuje systému schopnost číst data z až 15 měničů. V oblasti kontroly stringů představíme Fronius String Control 100/12.

Fronius bude prezentovat svůj rozsáhlý sortiment výrobků na Intersolaru v Mnichově od 8. do 10. června 2011. Tvůrčí duch a povědomí o kvalitě rakouského výrobce bude zřejmý v celém rozsahu a v každém výrobku.

Fronius Personal Display DL bude představen poprvé v Evropě na Intersolaru. Nové integrované funkce Dataloggeru poskytuje systému monitorování dat možnost a schopnost číst data z až 15 měničů. V oblasti profesionální kontroly stringů představí Fronius novinku Fronius String Control 100/12. Tento produkt umožňuje připojení až 12 stringů panelů na hlavní DC vypínač a kontinuální srovnávání jejich proudů.

Střídače bude dodavatel kvalitních výrobků Fronius prezentovat v plném rozsahu. Na stánku bude BDEW-certifikovaná řada střídačů Fronius IG Plus, stejně jako betransformátorová řada zařízení Fronius IG TL. Fronius CL série centrálních střídačů perfektně doplňující portfolio produktů Fronius pro fotovoltaická zařízení s výkonovým rozsahem sahající až k několik set kilowatům. Kromě toho zde návštěvníci najdou vše, co bodou potřebovat vědět o profesionálním monitorovacím systému Fronius DATCOM. Další klíčový bod, výměna PC desek, jeden z podstatných aspektů služby Fronius Servis Partner, se bude demonstrovat živě na výstavním stánku.

Na veletrhu Intersolar 2011 si bude firma Fronius všímat budoucího udržitelného energetického rozvoje. Ačkoliv jsou mnohá řešení stále zahalena nejistotou, může být brzy na zeď "Fronius Vision Wall", která byla poprvé odhalena v loňském roce, přidán koncept elektromobilu či palivového článku Fronius s elektrolyzérem.

Návštěvníci se mohou také těšit na novou firemní image značku. "Posouváme hranice", je zpráva, která symbolizuje to, co dělá Fronius každý den. Zkoumá, vyvíjí a vydává na trh nová, inovativní řešení: posouváme hranice možností.

Těšíme se na setkání s Vámi na stánku společnosti Fronius (B4/210).
FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama