Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Raketový start: Fronius IG TL obdržel v testu verdikt "A"

Fronius IG TL, náš první beztransformátorový střídač, byl podroben testům evropského FV magazínu Photon. Fronius obdržel certifikát: "Velmi Dobrý" pro jeho účinnost, snadné použití a hmotnost.

Testování bylo provedeno na Fronius IG TL 5.0 s jmenovitým výstupním výkonem 4600 W. Střídač byl vystaven důkladnému programu zkoušek a hodnocení v laboratořích odborného časopisu Photon.
Vysokého hodnocení dosáhlo následující:
Jasné a přívětivé uspořádání zařízení umožňuje snadnou a jasnou instalaci a oddělené části připojovací oblasti a výkonového modulu dělají střídač mnohem jednodušší na instalaci a údržbu a zároveň redukují hmotnost zařízení.

  • Komplexní a informativní návod k obsluze poskytuje prvotřídní podporu při montáži a uvádění do provozu.
  • Ochrana krytí IP 55 zaručuje šíroké možnosti instalace
  • Velmi dobré výsledky dosažené pří nízkých napětích: maximální účinnost konverze 98%
  • Update systém využívá USB flash paměť k aktualizaci střídače na nejnovější softwarovou verzi – jednoduše v několika krocích.
  • Informativní displej umožňuje vyčítat velké množství dat, které jsou zobrazena zřetelně a čitelně.

Celkové hodnocení střídače IG TL se může pochlubit takovou mírou efektivity, kterou PHOTON popsal jako "velmi dobrý". Skutečnost, že Fronius IG TL může být použit se všemi typy panelů včetně tenkovrstvých panelů, které nevyžadují uzemnění, zdůraznil jako pozitivní vlastnost.


FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama