Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dveře SOLODOOR lze koupit na splátky, bez tisíců v kapse

Společnost SOLODOOR, přední domácí výrobce dveří a zárubní, zavádí nově zajímavou možnost nákupu dveří a dalšího příslušenství na splátky, zatím v podnikových prodejnách v Brně a v Sušici.

Společnost SOLODOOR, přední domácí výrobce dveří a zárubní, reaguje na plánované zvýšení sazby daně z přidané hodnoty, které se projeví v růstu cen za opravy a rekonstrukce bytů či domů. Aby pomohla rozložit nezbytné výdaje do delšího časového období, zavádí nově možnost nákupu dveří a dalšího příslušenství SOLODOOR na splátky.

Systém splátkového prodeje organizuje SOLODOOR v partnerství se společností ESSOX ze skupiny Société Générale.Koupě nových dveří do celého bytu či domu je mnohdy významnou rodinnou investicí. Přitom právě tuto součást interiéru pořizují domácnosti až v závěru výstavby nebo rekonstrukce, kdy peněz nemusí být nazbyt. Proto může být výhodné rozložit tuto platbu do delšího časového období,“ uvedl generální ředitel SOLODOOR Martin Dozrál.

Prostřednictvím splátek lze u SOLODOOR financovat nákupy až do výše 500 000 korun, přičemž systém je otevřen prakticky každému, včetně důchodců nebo žen na mateřské dovolené. Splátkový systém SOLODOOR a Essoxu nabízí tři modely s rozdílnou výší počáteční úhrady zákazníka a různým počtem měsíčních splátek. Nejjednodušší varianta pro investici do 60 000 Kč je nastavena tak, že zákazník v okamžiku nákupu dveří zaplatí jen 1/10 pořizovací ceny, poté následuje 10 měsíčních splátek ve výši rovněž 1/10 pořizovací ceny.

SOLODOOR systém splátkového prodeje zatím startuje ve svých podnikových prodejnách v Brně a v Sušici. Počítá ale s tím, že jej postupně rozšíří i s pomocí dalších prodejců dveří SOLODOOR.


SOLODOOR a.s. je česká společnost, která byla založena 1. 5. 1997 jako nástupnická organizace divize Dřevařské výroby SOLO Sušice a.s. V současné době vyrábí společnost SOLODOOR a.s. ročně více než 250 000 interiérových dveří a 80 000 obložkových zárubní. Podíl společnosti na trhu dosahuje zhruba 20 %. SOLODOOR a.s. je držitelem certifikátu ISO integrovaného systému řízení dle norem ČSN EN ISO9001:2000 a ČSN EN ISO 14 001:2004.
 
 
Reklama