Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sníte o pěkném domě se zahradou? máme pro vás řešení.

Novabrik, systém bezmaltového zdění fasád, je vhodný na jakýkoli typ stavby. Počínaje zděnými, přes kamenné až po kovové konstrukce, kombinované stavby a dřevostavby.

Novabrik díky samonosnému systému s překládanými a uzamčenými kameny zpevňuje obvodovou konstrukci domů až o 30 % a je doporučován i do seismicky aktivních oblastí. Novabrik je ze všech odvětraných fasádních systémů na českém trhu nejmasivnější a také bezúdržbový. Funguje na bázi aktivně ochranného pláště, který pomocí tzv. komínového efektu udržuje – „ozdravuje“ stěny i interiér Vašeho domu.

Odvětrané fasády Novabrik zcela nahrazují sanační omítku a udržují tím obložené zdivo v přirozeném a SUCHÉM stavu, čímž Vám šetří náklady na vytápění. Stavebnice Novabrik nabízí majitelům domů a nemovitostí řešení problémů vznikajících s kontaktními systémy a proto jako jediný snese kritické porovnání užitných a cenových parametrů.

Vzhledem i vlastnostmi připomíná přírodní kámen. Při správné volbě technických postupů není problémem jej aplikovat u vyšších panelových budov nebo domů s konstrukčními vadami (pokud nejde o vady základů). Zákazníkům je také nabízen tepelně-izolační fasádní obklad Novabrik Therm, který plnohodnotně zateplí Váš dům. Montáž Novabriku je natolik jednoduchá, že ji zvládnete vlastními silami.

Zvolte řešení kde má přednost vkus, funkčnost, trvanlivot, úspora energie, zdraví a pohodlí.




wwww.novabrik.cz


STAVOBLOCK system, s.r.o.
logo STAVOBLOCK system, s.r.o.

Stavoblock system, s.r.o. je česká rodinná firma vyrábějící již 23 let unikátní stavební systémy, jejichž tvarové řešení sama vyvíjí a navrhuje. Portfolio společnosti nabízí produktové řady v odvětví fasád, zahradních zdí a dlažeb. Systémy mají společné ...

 
 
Reklama