Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelná čerpadla AC Heating nově umí zasílat e-maily

Tepelná čerpadla AC Heating ll Řídicí systém xCC umí posílat emaily. Zajímá Vás aktuální stav Vašeho tepelného čerpadla? Máme pro Vás řešení, které Vás bude automaticky informovat o Vašem zařízení.

Zajímá Vás aktuální stav Vašeho tepelného čerpadla? Máme pro Vás řešení, které Vás bude automaticky informovat a zasílat Vám diagnostické informace Vašeho tepelného čerpadla přímo na Váš email nebo mobilní telefon.

V rodinných domech a zejména v komerčních objektech je vhodné sledovat zda tepelné čerpadlo i celý topný systém pracuje správně. Proto jsme řídicí systémy xCC doplnili o funkci automatického zasílání emailových zpráv, které si také můžete přesměrovat jako SMS na Váš mobilní telefon.

Řídicí systém xCC může navíc zasílat automaticky vybraná hlášení na technickou podporu AC Heating. Díky tomu jsme schopni pružněji reagovat případnou pomocí a asistencí při nastavování tepelného čerpadla. Tento nástroj Vám pomůže nastavit funkci celého systému do optimálních mezí.

Díky připojení přes internet provádíme technickou podporu zákazníkům snadno a efektivně na dálku, bez zbytečných nákladů.

Máte-li zájem o bližší informace, pošlete nám zprávu mailem (info@ac-heating.cz), kontaktujte nás telefonicky (http://www.ac-heating.cz/kontakt.htm) nebo prostřednictvím formuláře na našem webu. Rádi se Vám budeme věnovat.

Ing. Lubomír Kuchynka
www.ac-heating.cz
info@ac-heating.cz
775 211 408
AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama