Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dívčí internát v Trutnově s novým střešním pláštěm

Právě probíhá výměna dosluhující krytiny za novou ze svitkového plechu Prefalz. Internát v Trutnově prochází kompletní rekonstrukci, která je korunována právě novou střechou a fasádou.

Praha, 20. dubna 2011 – V současné době probíhá výměna dosluhující krytiny za novou ze svitkového plechu Prefalz v barvě cihlově červené a s hladkou povrchovou úpravou. Díky kompletní rekonstrukci objektu, která je korunována právě novou střechou a fasádou, začíná tento původně nezajímavý a zchátralý objekt vypadat jako anglická škola.

Lemování střešních oken nebylo potřeba vyrábět klempířsky ze svitkového plechu, ale bylo použito již vyrobené lemování střešních oken Prefa, což podstatně urychluje montáž. Celá střecha je odvodněna nástřešními žlaby Prefa rovněž v cihlově červené barvě. Rekonstrukci střechy provádí společnost A & K s.r.o. Trutnov.

Hliníkové produkty PREFA GmbH si za posledních 60 let udělaly jméno v celé Evropě, díky svému rozvoji, produkci a prodeji střech a fasádních systémů z hliníku. PREFA je v současnosti úspěšně zastoupena na trhu v 16 evropských zemích, sídlo firmy je v Marktl/Lilienfeld (Dolní Rakousko). Skupina PREFA zaměstnává 320 pracovníků. PREFA je část skupiny podniků průmyslového celku Dr. Cornelius Grupp, který po celém světě zaměstnává více než 5000 zaměstnanců na více než 30 místech.

PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.
logo PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.

Vyrábí hliníkové střešní a fasádní systémy v mnoha barevných odstínech, včetně kompletního sortimentu příslušenství. PREFA je také výrobcem montážního systému k solárním a FVE panelům. Záruka 40 let na kvalitu materiálu a u povrchové úpravy P.10 rovněž ...

 
 
Reklama