Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akční týdny odvodnění Rheinzink 1. 4. – 30. 6. 2011 kvalitní nářadí zdarma

V období od 1. 4. do 30. 6. 2011 probíhají akční týdny odvodnění Rheinzink. K odvodnění si můžete vybrat nářadí zdarma. Přesné, funkční, spolehlivé.

Kvalitní nářadí zdarma V období 1. 4. - 30. 6. 2011 probíhají akční týdny odvodnění Rheinzink. Využijte příležitost vybrat si k odvodnění RHEINZINK nářadí zdarma! Vyberte si podle Vašich potřeb:
  • MASC - vystřihovač BK1
  • STUBAI – kleště na ohýbání „kapes“
  • ERDI – vystřihovací nůžky na kulaté otvory 270 mm, typ 208, pravé
  • ERDI – vystřihovací nůžky na kulaté otvory 270 mm, typ 208, levé
  • plastové kladívko Kopf ∅ 30 mm,400 g
  • ERDI - Ideal nůžky 280 mm, typ 316, 620 g, pravé
  • ERDI - Ideal nůžky 280 mm, typ 316, 620 g, levé


Kompletní odvodnění bez nutnosti nátěru
Svými zhruba 500 komponenty zaručuje RHEINZINK – program odvodnění střech jistotu do detailu propracovaného a na sebe navazujícího sortimentu. Výrobky splňují technickou normu ČSN EN 612, která zajišťuje, aby všechny rozviny žlabů a průměry svodů byly vyráběny z odpovídajících normativních tlouštěk, garantujících pevnost a tuhost prvků na střeše. Montáž a kombinace dílů systému je pro řemeslníky díky přesnosti lícování obzvláště jednoduchá. Pro veškerou výrobu se používá masivní materiál titanzinek RHEINZINK, který má dlouhou životnost, je bezúdržbový – bez nutnosti nátěrů - a dodává každému objektu jedinečnost a originalitu.

Kvalitní řemeslo potřebuje kvalitní materiál.
RHEINZINK ČR, s.r.o.
logo RHEINZINK ČR, s.r.o.

RHEINZINK je výrobce značkového titanzinku pro střechy, fasády a odvodňovací systémy. Přírodní titanzinek RHEINZINK vyniká kvalitou a bezúdržbovostí, nemusí se natírat. K dalším přednostem materiálu patří dlouhá životnost, ohleduplnost k životnímu ...

 
 
Reklama