Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelná čerpadla AC Heating: Zvýhodněná cena regulačního systému xCC

Tepelná čerpadla AC Heating || Zvýhodněná cena regulačního systému xCC || Pořiďte si tepelné čerpadlo s inteligentní regulací xCC za základní cenu! Akci poskytujeme od 1.11. do 25.11.2010.

Pořiďte si tepelné čerpadlo s inteligentní regulací xCC za základní cenu! Od 1.11.2010 do 25.11.2010 spouštíme akci, která Vám umožní dopřát si více komfortu za méně peněz.

Tepelná čerpadla AC Heating Convert AW jsou vybavena nejmodernějšími regulačními systémy. Regulace xCC umožňuje připojit k tepelnému čerpadlu na jedné straně kaskádu zdrojů (elektrický kotel, plynový kotel, kotel na tuhá paliva, krbovou vložku, solární set) a na druhé straně kaskádu spotřebičů (topná tělesa s různým teplotním spádem, ohřev TUV, vzduchotechniku s rekuperací pro topení i chlazení, ohřev bazénu, okruh pro bazénovou místnost, elektronicky řízenou mísicí sadu pro podlahové vytápění a další).

Vzhledem k blížícímu se veletrhu Aquatherm, kde budeme regulaci xCC prezentovat projektantům, odborné veřejnosti a potencionální zákazníkům, Vám nabízíme možnost získat tepelné čerpadlo AC Heating Convert AW vybavené variantou regulace xCC dle Vašich požadavků za cenu základní verze.

Více informací získáte u našich aplikačních specialistů. Obraťte se na nás mailem (info@ac-heating.cz), telefonicky (http://www.ac-heating.cz/kontakt.htm) nebo prostřednictvím formuláře na našem webu.

Ing. Lubomír Kuchynka
www.ac-heating.cz
info@ac-heating.cz
775 211 408

AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama