Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nadstavby CADprofi pro stavební specialisty

Nabídka eshopu 4M IntelliCAD byla rozšířena o nadstavby CADprofi pro stavební obory a strojírenství.

4M IntelliCAD s podporou běžných DWG a DXF formátů je díky vynikajícímu poměru cena/výkon oblíbenou alternativou dražších CAD systémů. Pro srovnání - kreslící verze 4M IntelliCAD začínají na ceně 4250,- Kč bez DPH.

Majitelé licencí i další zájemci mají nyní možnost vyzkoušet s těmito CAD programy nadstavby CADprofi v českém jazyce. Ty obsahují rozšířené možnosti pro kreslení obvodů, okruhů a vkládání symbolů či generování kusovníků a výpisů prvků. Jejich součástí jsou také rozsáhlé knihovny velkých výrobců technických zařízení.

CADprofi je k dispozici ve verzích ELEC pro kreslení elektrických obvodů a elektroinstalací, HVAC pro vytápění, vzduchotechniku, vodovody a kanalizace, Architectural s knihovnami pro architektonické a stavební výkresy a Mechanical s knihovnami šroubů a dalších strojírenských prvků. K dispozici ke stažení je zkušební verze na 30 dní zdarma, která je funkční i v demo verzích programu 4M IntelliCAD.

Ceny nadstaveb CADprofi závisí na zvolené verzi a pohybují se na podobné úrovni jako ceny základního CAD programu. Společně s ním mohou technickým specialistům vytvořit prostředí pro rychlou a efektivní práci na projektech za velmi příjemnou cenu.

Více informací na www.4mcad.cz.
 
 
Reklama