Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Semináře Beton University

Semináře Beton University budou pokračovat i v roce 2011. Letošní 1. ročník bude ještě probíhat v Plzni a Pardubicích. Konkrétně 5. seminář v Plzni 14. 10. 2010 a 6. seminář v Pardubicích 4. 11. 2010.











Českomoravský beton, a.s., člen HeidelbergCement Group, spolu se svými dceřinými společnostmi v tomto roce pořádal první ročník seminářů Beton University, které byly a nadále i budou zařazeny do akreditovaného vzdělávacího programu v projektu celoživotního vzdělávání ČKAIT.

Pod vedením předních odborníků jste se mohli seznámit s novinkami v oboru a načerpat další cenné teoretické i praktické informace. Prvním ročníkem však teprve všechno začalo, už nyní pro vás odborníci ze skupiny Českomoravský beton spolu s oborovými partnery připravují 2. ročník, který bude obsahovat více specializovaných seminářů a také aktuální, zajímavá témata.
Sledujte aktuální nabídku seminářů Beton University pro rok 2011 na www.betonuniversity.cz

Letos se ještě můžete přihlásit na:
5. seminář v Plzni 14. 10. 2010 (Hotel Purkmistr, Selská náves 21/2, Plzeň – Černice)
a
6. seminář v Pardubicích 4. 11. 2010 (Hotel Labe, Masarykovo nám. 2633, Pardubice).

Úplný program, registrační formulář a další důležité informace naleznete na www.betonuniversity.cz
Kontakt: Ing. Jan Veselý, tel. 724 354 459
Českomoravský beton, a.s.
logo Českomoravský beton, a.s.

Společnost Českomoravský beton, a.s. člen HeidelbergCement Group je holdingovou společností, která prostřednictvím vlastních betonáren a dceřiných společností dodává transportbeton v široké škále pevnostních tříd a druhů na území České a Slovenské republiky.

 
 
Reklama