Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Firma Lindab vítá každou příležitost podílet se na zajímavých projektech, které obohacují českou kotlinu o nové, zajímavé stavby. Odvážné nebo atypické projekty mají kromě nápadu také své technické pozadí.

Realizace tohoto charakteru bývají mnohdy vzdálené běžné praxi a klade důraz na rozvahu a střídmost projektanta, ale také na zkušenost a zručnost realizátora.

Výstavba rodinného charakteru žádá víc, než jen konvenční vzhled a užitnou hodnotu. Vždyť dům a jeho okolí je naší osobní vizitkou. Stejně jako v módě, umění nebo třeba v gastronomii se objevují nové trendy, také v architektuře se objevují nové cesty a nečekaná řešení. Stále častěji se objevují "osvícení" zákazníci, kteří chtějí vtisknout svému domu velmi osobitou tvář.

Více informací k jedné z takových realizací naleznete ve článcích společnosti Lindab - Profil na portálu www.tzb-info.cz

Čerstvý vítr do architektury rodinného bydlení
Stavba RD tradičního vzhledu v nízkoenergetickém standardu

Lindab střešní krytiny
logo Lindab střešní krytiny

Lindab je mezinárodní skupina se sídlem ve Švédsku, která vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky pro stavebnictví z ocelového plechu: lehké střešní krytiny, okapové systémy, bezpečnostní prvky střech, trapézové plechy, systémy pro opláštění budov a konstrukční ...

 
 
Reklama