Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

FERMACELL součástí projektu CAD detail®

Stavební technické detaily konstrukcí FERMACELL jsou součástí projektu CAD detail®. Projektantům, architektům, studentům a dalším to ulehčí navrhování konstrukcí s produkty FERMACELL.

80 detailů podlahových, stěnových, stropních a střešních konstrukcí FERMACELL pro suchou výstavbu a pro konstrukce na bázi dřeva je nyní k dispozici v rámci projektu CAD detail®. Projektantům, architektům, studentům a dalším to ulehčí navrhování konstrukcí s produkty FERMACELL - CAD detail® vytváří základní, ale hlavně specifické detaily, které přináší každodenní praxe i různé představy investorů. Detaily konstrukcí FERMACELL je nyní možné na www.caddetail.cz bezplatně stáhnout v různých formátech.

Projekt systematicky rozděluje a sjednocuje technické provedení jednotlivých detailů a nabízí velké množství různých variant řešení. Ve spolupráci s výrobci stavebních materiálů doporučuje optimální použití materiálů a způsoby řešení v situaci, kdy lze maximálně upotřebit vhodné vlastnosti daného výrobků. Přehled konstrukcí je dostupný ve dvou variantách – na internetových stránkách www.caddetail.cz, kde jsou volně přístupné stavební technické detaily v CAD s měsíční aktualizací, a formou 2x ročně aktualizovaného DVD.

Přehled všech konstrukcí FERMACELL, zařazených nyní do projektu CAD detail®, najdete na www.caddetail.cz/pa_top/vyhl.htm.
Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama