Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podzimní cenová pecka KKH - solární sestavy, kotle a podlahové topení za vyjímečné ceny

Do 31. 12. 2010 máte skvělou příležitost nakoupit solární sestavy Wolf na přípravu teplé vody, kondenzační a průtokový kotel Wolf a podlahové topení za JEDINEČNÉ ceny!

Využijte podzimní akci KKH na kotle, solární sestavy a podlahové topení i vy!

Akční sestavy s plynovými kotli Wolf
Potřebujete nový kotel na vytápění a ohřev vody nebo pouze kotel na vytápění? Máte jedinečnou možnost. KKH nabízí sestavy plynových kotlů s regulací, případně sestavu doplněnou o zásobník teplé vody, za vyjímečné ceny! Vybírat můžete mezi kondenzačním kotlem nebo kotlem s průtokovým ohřevem vody.

Solární sestavy Wolf na přípravu teplé vody
Začněte využívat výhod solární energie i vy! Za výhodnou cenu nyní nakupte solární sestavy Wolf na přípravu teplé vody. Na sestavy navíc můžete čerpat dotaci v programu Zelená úsporám.

Podlahové topení s polybutenovými trubkami gabotherm
Získejte nyní za akční cenu systémovou desku i polybutenovou trubku. Do 31. 12. 2010 můžete tak při pořízení podlahového topení od KKH ušetřit až 6 000 Kč.

Více informací na www.kkh.cz, www.wolf-solar.cz, www.podlahovetopeni.cz.

Akce platí i na Slovensku - více informací na www.kkh.sk.
Wolf Česká republika s.r.o.
logo Wolf Česká republika s.r.o.

Společnost Wolf Česká republika s.r.o působí na českém trhu více než 25 let a má za sebou množství referencí. Její dlouholeté působení je zárukou odbornosti. Své partnery (MF, PR) podporuje při projektování, optimalizaci návrhu, při realizaci, uvedení do ...

 
 
Reklama