Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chillventa 2010

CHILLVENTA 2010 je přede dveřmi a HOTJET bude u toho - v hale 1/1-306! Mezinárodní odborný veletrh chlazení-klimatizace-tepelná čerpadla, Norimberk, 13. - 15. 10. 2010.

Zveme Vás na mezinárodní odborný veletrh Chillventa Norimberk - chlazení - klimatizace - tepelná čerpadla
13. - 15. 10. 2010

CHILLVENTA 2010 JE PŘEDE DVEŘMI A HOTJET BUDE U TOHO!

Veletrh Chillventa oslavil v roce 2008 velkolepou premiéru: 29 490 odborných návštěvníků z více než 90 zemí se zajímalo o produkty a nabídku 804 vystavovatelů ze 43 zemí.

Odborná nabídka
  • Chladicí technika (komponenty a systémy pro použití v průmyslu a podnikání, jako kompresory, výměníky tepla a jiné stavební prvky až po chladiva, chladicí nábytek, chladicí články, sdružená zařízení, zpětné chladiče a chladicí věže)
  • Klimatizační technika (široké spektrum decentralizované klimatizace a centrální klimatizační a větrací systémy pro použití v budovách a procesní technologii)
  • Technika tepelných čerpadel (využití tepla z okolního prostředí k hospodárnému a ekologicky perspektivnímu získávání tepelné energie jakož i regenerace tepla se současnou možností chlazení)
  • Měřicí, řidicí a regulační technika/automatizace (pro účinné a bezpečné použití chlazení a klimatizace při stavbě a projektování technologických celků, v domácí technice a pro využití veškerého technologického potenciálu úspor energie)
  • Služby pro obor chlazení a klimatizace (podpora při projektování, úsporné a efektivní zacházení s energií a mnohé další)
  • Odborná fóra a symposia (zaměření na důležitá témata, jako úspora energie a účinnost, obnovitelné energie, vzdělávání, školení, směry hospodářsko-politického vývoje)
Otevírací doba

středa 13.10. - pátek 15.10.2010 denně 9.00 do 18.00 hod.
pátek do 17.00 hod.

Více na webu HOTJET
 
 
Reklama