Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podzim s akčními cenami kotlů, solárů a podlahového vytápění

Cenová pecka - od 9. 9. do 31. 12. 2010 můžete nakoupit solární sestavy Wolf na přípravu teplé vody, kondenzační kotle Wolf, průtokový kotel Wolf a podlahové topení za BOMBASTICKÉ ceny.

Právě přichází na trh podzimní nabídka s akčními cenami!

Sestavy s plynovými kotli Wolf
Pořiďte si nyní za výhodnou cenu kondenzační kotel Wolf, díky kterému uspoříte až 30 % nákladů na teplo nebo vysoce spolehlivý průtokový kotel Wolf! Kotle jsou doplněny i regulací.

Solární sestavy Wolf na přípravu teplé vody
Právě teď je ten pravý čas koupit si akční solární sestavu Wolf. Nejen že jsme snížili její cenu, ale můžete na ni čerpat i dotaci v programu Zelená úsporám ve výši 55 000 Kč. Navíc můžete začít využívat výhody solární energie.

Systém podlahové topení
Celý systém podlahového topení, tj. systémovou desku a polybutenovou trubku gabotherm, nakoupíte nyní ještě o 20 % levněji než dosud. U běžného rodinného domu (ca. 60 m2) nyní ušetříte až 6 000 Kč. Užijte si i Vy luxus podlahového vytápění.

Využijte skvělých cen a vybírejte až do 31. 12. 2010!
Akce platí i na Slovensku - více na www.kkh.sk

Více informací na www.kkh.cz, www.wolf-solar.cz, www.podlahovetopeni.cz a www.kkh.cz.
Wolf Česká republika s.r.o.
logo Wolf Česká republika s.r.o.

Společnost Wolf Česká republika s.r.o působí na českém trhu více než 25 let a má za sebou množství referencí. Její dlouholeté působení je zárukou odbornosti. Své partnery (MF, PR) podporuje při projektování, optimalizaci návrhu, při realizaci, uvedení do ...

 
 
Reklama