Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fronius vystavuje na veletrzích MSV Brno a FOR ARCH. MSV v Brně: 13. - 17. 9., pavilon V, stánek č.122 a na veletrhu FOR ARCH v Praze: 21. - 25.9., hala 6, sektor A, stánek č. 13. Těšíme se na Vás!

Kromě standardních a oblíbených produktů budou představeny také novinky roku 2010: nejlepší střídač pro solární elektrárny na rodinné domy Fronius TL a nový centrální střídač s MIX-conceptem Fronius CL.

Návštěvníci si také budou moci prohlédnout Fronius Energy Cell, první systém palivových článků s certifikátem TÜV Süd. Ten spolu se solární elektrárnou a elektrolyzérem představuje kompletní systém obnovitelné výroby energie pro celou domácnost. Solární elektřinou je vyráběn vodík a ten je v případě potřeby energie transformován v palivovém článku opět na elektřinu. To vše zcela bez odpadních produktů zatěžujících životní prostředí.
FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama