Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Šikmé výtahy pro montáže solárních systémů

Společnost BRKA, s.r.o. nabízí montážním firmám šikmé (střešní) stavební výtahy pro montáže solárních systémů, vyráběné německou společností Böcker-Group.

Třebaže na zřizování dalších lánů fotovoltaických elektráren na našem území od příštího roku si již dnes málokdo vsadí, zřizování malých (domácích) elektráren na střechách domů bude zřejmě -stejně jako v sousedním Německu- i nadále podporováno natolik, aby bylo pro menší a střední investory zajímavé. Ještě několik let bude platit i zvýhodnění instalací teplovodních solárních panelů v programu Zelená energie. Příspěvkem firmy BRKA, s.r.o. montážním firmám jsou šikmé (střešní) stavební výtahy, vyráběné německou společností Böcker-Group.

Pod tlakem montážních firem zabývajících se fotovoltaickými a solárními panely odlehčil tento výrobce své tradičně špičkově výkonné pohonné jednotky osvědčených šikmých výtahů TOPLIFT určené především pokrývačům a nabídl provedení ECO. Výkonové parametry těchto šikmých výtahů klesly u nosnosti ze standardních 250kg na 150kg, rychlost ze 34 m/min na 25 m/min. a nosné lano se ztenčilo ze 6mm na 5mm. Nosná část (žebřík) zůstává pro všechny typy shodný. Výsledkem je šikmý výtah osvědčené konstrukce od jednoho z celosvětově nejznámějších výrobců, určený především na montáže solární techniky, za velmi příznivou cenu. Samozřejmostí firmy BRKA, s.r.o. je 2 -letá záruka, předání a předvedení výtahu u zákazníka kdekoliv v ČR, spolehlivý servis vč. pravidelných ročních revizních prohlídek.

Jako přepravní prostředek výtahu můžeme nabídnout speciální nástavby na solární panely (viz ceník). V praxi se ovšem dobře osvědčují univerzální přepravní koše „komfort“ s trojdílnou ochrannou mříží, schopné přepravovat i velmi dlouhé předměty (solární panely, trámy, střešní latě, ..).

Bližší údaje na webech firmy BRKA, s.r.o.:
www.brka.cz, www.zdvihacitechnika.cz nebo přímo na webu http://www.brka.cz/zdvihaci-technika/sikme-stresni-vytahy-toplift.html .

 
 
Reklama