Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pomoc značky BUDERUS postiženým povodněmi

Značka Buderus poskytuje finanční příspěvky koncovým uživatelům v zaplavených lokalitách.

Nedávné záplavy způsobily nemalé škody na občanském vybavení domácností a firem, nevyjímaje zdroje tepla ústředního vytápění. Bosch Termotechnika, obchodní divize Buderus se rozhodla speciálními povodňovými slevami poskytnout finanční příspěvek pro koncové uživatele v zaplavených lokalitách.

Povodňové slevy se týkají vybraných produktů značky Buderus a také náhradních dílů na výrobky značky Buderus. Jsou to například nástěnné kondenzační kotle řady Logamax plus GB022, GB152, GB162, nástěnné kotle řady Logamax U052 a U054 dále také stacionární plynové kotle Logano G124 a stacionární kotle na tuhá paliva řad Logano G211 a S111. Slevy se také vztahují na cenově výhodné komplety s výše uvedenými kotli.

Koncoví uživatelé mohou tyto mimořádné slevy uplatnit přes montážní a servisní organizace ve svém okolí, protože právě ony mají v jednotlivých regionech k záplavami postiženým spoluobčanům nejblíže.


Buderus Česká republika
logo Buderus Česká republika

Výrobce a dodavatel nástěnných kondenzačních a stacionárních kotlů ve výkonech 1,9 - 1 200 kW. Palivo: zemní plyn, propan, extralehký topný olej. Zásobníkové ohřívače TV, regulační přístroje, solární systémy, tepelná čerpadla, kogenerační jednotky, otopná ...

 
 
Reklama